Specialist in dieptereinigingen, Waar je ook bent

Hoe het werkt

01. Plan je afspraak

We zullen op deze datum bij je langskomen

02. Kies je pakket

Vraag indien nodig om advies

03. Onze reiniger komt langs

Reiniging van je voertuig op locatie

04. Schoon de weg op

De reiniging is gelukt

Voor en na

Maak een afspraak

Vertrouwde bedrijven

Wat onze klanten
zeggen...
Twan
Twan
Autorijschool van Wijk
Lees verder
Met Blink it zijn onze lesauto's altijd netjes en écht goed schoon. Met zoveel zorg en precisie worden onze lesauto's gewassen, gepoetst en van binnen compleet gereinigd. Wij zijn super tevreden over de service en het eindresultaat! We raden Blink it aan voor een écht schone auto met een interieur zo goed als nieuw! Klasse!!!
Cyril Noordergraaf
Cyril Noordergraaf
Topwerk
Lees verder
In volle vertrouwen heb ik mijn BMW professioneel laten poetsen door de mannen van blinkit. Dit is me erg goed bevallen en zal zeker vaker mijn auto laten poetsen.

Veelgestelde vragen

Veel mensen zijn bang voor krassen op de lak door de wasstraat. Dit is niet geheel onterecht. Wasstraten gebruiken borstels die krassen zullen achterlaten op de lak van uw voertuig. Ook wordt het vuil dat op de auto zit vooraf niet goed afgespoeld, wanneer de borstels daarna over uw voertuig heen gaat kan ook dit krassen veroorzaken. In de wasstraat wordt uw auto niet direct gedroogd, dit kan zorgen voor druppels en strepen. De wasstraat ben je in enkele minuten doorheen wanneer je het aan Blink it overlaat zijn we minimaal een half uur met uw voertuig bezig. 

Ja dat kunnen we! Alles wat we nodig hebben is toegang tot elektriciteit, water en een klein beetje ruimte om lekker te kunnen werken. We hebben verlengsnoeren voor water en elektriciteit tot wel 20meter. 

Elk pakket neemt een andere hoeveelheid tijd in beslag, afhankelijk van de grootte en de vervuiling van het voertuig. Gemiddeld duurt een was- en of poetsbeurt 0,25 tot 1,5 uur.

Neem contact met ons op om te kijken waar we elkaar kunnen ontmoeten, om zo uw auto er weer blinkend uit te laten zien. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u ergens woont zonder toegang tot zowel water als elektriciteit. We zijn hier om te helpen!