Zakelijk
Blink it zakelijk

Ben je van mening dat een Blinkend voertuig een groot deel van het visitekaartje van jouw bedrijf uitstraalt? Heb je niet voldoende mensen beschikbaar om jouw voertuigen grondig van binnen en buiten te reinigen? Of zet je jezelf of jouw personeel liever elders in? Dan is Blink it wat voor jou

Jouw voertuigen verdienen het om goed onderhouden te worden. Blink it zorgt ervoor dat jouw voertuigen er altijd netjes bij rijden. Dit doen wij door eenmalig of volgens een vaste afspraak jouw voertuigen te wassen- en of poetsen. Met Blink it ben je ervan verzekerd dat jouw wagenpark altijd verzorgd voor de dag komt.

Transportbedrijven

Als transportondernemer weet je als geen ander: tijd is geld. Bespaar tijd en laat Blink it jouw voertuigen onderhanden nemen. Een schoon, Blinkend voertuig draagt bij aan een goede uitstraling van jouw bedrijf.

Zet ons in voor het op vaste basis wassen- en of poetsen van jouw wagenpark. Of vóór een voertuigwissel van chauffeur naar chauffeur. Zo kan elke chauffeur in een fris voertuig aan zijn rit beginnen. 

Before en after

Aannemers en hoveniers

Als aannemer of hovenier weet je als geen ander dat een bus waarin gewerkt wordt, vies wordt. Ook deze voertuigen verdienen op zijn tijd een goede was- en of poetsbeurt. Wij zorgen ervoor dat je met een fris verzorg voertuig voor de dag komt. 

Before en after

Rijscholen

De eerste indruk van jouw rijschool, is jouw voertuig. En tevens het visitekaartje van jouw bedrijf. Vind je het fijn om om in een schoon voertuig te rijden? Jouw leerlingen ook.

Met het blink it abonnement ben je ervan verzekerd dat jouw voertuig altijd verzorgd voor de dag komt. Zo zijn je leerlingen verzekerd van een aangename rit. 

Before en after

Taxibedrijven en personenvervoer

Ben je van mening dat een schoon en fris voertuig een heel groot deel van de kwaliteit van jouw bedrijf uitstraalt? Hebben je passagiers altijd recht op schone zitplaatsen?

Wij zorgen ervoor dat de volgende reizigers in een schoon en fris voertuig stappen. En is het nodig dat er een dieptereiniging wordt uitgevoerd, bijvoorbeeld vlekverwijdering? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Before en after

Vertrouwde bedrijven

Wat onze klanten
zeggen...
Twan
Twan
Autorijschool van Wijk
Lees verder
Met Blink it zijn onze lesauto's altijd netjes en écht goed schoon. Met zoveel zorg en precisie worden onze lesauto's gewassen, gepoetst en van binnen compleet gereinigd. Wij zijn super tevreden over de service en het eindresultaat! We raden Blink it aan voor een écht schone auto met een interieur zo goed als nieuw! Klasse!!!
Cyril Noordergraaf
Cyril Noordergraaf
Topwerk
Lees verder
In volle vertrouwen heb ik mijn BMW professioneel laten poetsen door de mannen van blinkit. Dit is me erg goed bevallen en zal zeker vaker mijn auto laten poetsen.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Blink it 'abonnement'

Laat je voertuig herhaaldelijk onderhouden. Wij kunnen jouw voertuig volgens een vaste afspraak wassen- en of poetsen. Zo rijd je altijd in een blinkend voertuig en krijgt jouw voertuig de zorg die het verdient. 

Veelgestelde vragen

Veel mensen zijn bang voor krassen op de lak door de wasstraat. Dit is niet geheel onterecht. Wasstraten gebruiken borstels die krassen zullen achterlaten op de lak van uw voertuig. Ook wordt het vuil dat op de auto zit vooraf niet goed afgespoeld, wanneer de borstels daarna over uw voertuig heen gaat kan ook dit krassen veroorzaken. In de wasstraat wordt uw auto niet direct gedroogd, dit kan zorgen voor druppels en strepen. De wasstraat ben je in enkele minuten doorheen wanneer je het aan Blink it overlaat zijn we minimaal een half uur met uw voertuig bezig. 

Ja dat kunnen we! Alles wat we nodig hebben is toegang tot elektriciteit, water en een klein beetje ruimte om lekker te kunnen werken. We hebben verlengsnoeren voor water en elektriciteit tot wel 20meter. 

Elk pakket neemt een andere hoeveelheid tijd in beslag, afhankelijk van de grootte en de vervuiling van het voertuig. Gemiddeld duurt een was- en of poetsbeurt 0,25 tot 1,5 uur.

Neem contact met ons op om te kijken waar we elkaar kunnen ontmoeten, om zo uw auto er weer blinkend uit te laten zien. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u ergens woont zonder toegang tot zowel water als elektriciteit. We zijn hier om te helpen!