Over Blink it
Waarom Blink it

Jouw voertuig is meer dan alleen dat voorwerp dat jou, jouw personeel of jouw goederen van a naar b brengt. Met Blink it rijdt je voertuig er weer netjes en representatief bij en krijgt jouw voertuig de zorg die het verdient. De diensten die wij aanbieden zijn helder en kwalitatief. 

Wat doet Blink it

Blink it zorgt ervoor dat jouw voertuig er altijd schoon bij rijdt. Blink it kan jouw voertuig eenmalig aanpakken of op vaste basis onderhouden. Dit doen wij bij jou op locatie. Op een door jou gekozen datum en tijd.

Hoe werkt Blink it

Je hebt nergens omkijken naar, Je parkeert het voertuig op een bereikbare plek, wij regelen de rest. We zijn voorzien van de beste materialen en gereedschappen op het gebied van ons servicegebied. En vragen we je om een water- en/of stroomaansluiting voor onze apparatuur.

Het gezicht achter Blink it

Ik ben Teun de Leeuw, 17 jaar oud. De founder en eigenaar van Blink it.  Al in 2017 begon ik met het poetsen van auto’s voor mensen uit mijn vrienden- en kennissenkring. Zodoende is mijn passie voor auto’s, wassen en poetsen ontstaan, en heb ik door de jaren heen mijn kennis en ervaring opgedaan. In mei 2022 heeft mijn dienst naam gekregen, Blink it. Vol passie was en poets ik elke dag aan verschillende voertuigen.

Veelgestelde vragen

Veel mensen zijn bang voor krassen op de lak door de wasstraat. Dit is niet geheel onterecht. Wasstraten gebruiken borstels die krassen zullen achterlaten op de lak van uw voertuig. Ook wordt het vuil dat op de auto zit vooraf niet goed afgespoeld, wanneer de borstels daarna over uw voertuig heen gaat kan ook dit krassen veroorzaken. In de wasstraat wordt uw auto niet direct gedroogd, dit kan zorgen voor druppels en strepen. De wasstraat ben je in enkele minuten doorheen wanneer je het aan Blink it overlaat zijn we minimaal een half uur met uw voertuig bezig. 

Ja dat kunnen we! Alles wat we nodig hebben is toegang tot elektriciteit, water en een klein beetje ruimte om lekker te kunnen werken. We hebben verlengsnoeren voor water en elektriciteit tot wel 20meter. 

Elk pakket neemt een andere hoeveelheid tijd in beslag, afhankelijk van de grootte en de vervuiling van het voertuig. Gemiddeld duurt een was- en of poetsbeurt 0,25 tot 1,5 uur.

Neem contact met ons op om te kijken waar we elkaar kunnen ontmoeten, om zo uw auto er weer blinkend uit te laten zien. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u ergens woont zonder toegang tot zowel water als elektriciteit. We zijn hier om te helpen!